Make your own free website on Tripod.com

Ganz Vaag

Het volgende stukje is door Sarvi Sharifi gemaakt.

Dit zijn de verhalen avonturen van 2gymnasium !!!!!!!!!

Er was eens een klas ( die is er eigenlijk nog steeds ) de 2g klas . Het is een hele gezellige klas . Iedereen is vrolijk en blij maar dan ook altijd !!!!!!!!!!!!

Ze gaan vrolijk een lesuur in ( en de leraren trouwens ook ) en komen vrolijk het lesuur weer uit ( en de leraren trouwens niet ). Vooral een studie uur vinden ze wel leuk, je weet wel van die relaxte uren waar je niks hoeft te doen ( niet dat ik weet in ieder geval ! ) Dan zitten we altijd gezellig te zingen en kletsen en af en toe gewoon een beetje voor de conditie gaan we weleens de gangen op en weer in een ander lokaal zitten ( de leraren noemen dat " er uit gestuurd worden en naar de straflokaal " ik ben altijd al benieuwd geweest waarom ze dat eigenlijk zo noemen het is tenslotte onze eigen wil anders hadden we het natuurlijk niet gedaan ) en dan gaan we daar SOMS ( met nadruk op soms ) effe leren wat dat vinden we als een gymnasium klas natuurlijk erg belangrijk , euchum ( sorry ik moest effe hoesten ). Nou laats hadden we weer eens een studieuur, zo blij dat we waren dat we een studieuur hadden begonnen we te zingen erg mooi ( ik heb weer zo’n hoest aan val ) natuurlijk . Maar sommige mensen als leraren kunne moderne muziek niet op prijs stellen dus mochten we gezellig weer aan onze conditie werken , erg leuk !!!!!! Ja het zijn van die ontroerende momenten wanneer je je geliefde klasgenoten lachend de klas uit zien gaan , ik kreeg bijna tranen in me ogen als je begrijpt wat ik bedoel ?

Ik denk soms wel eens bij me zelf , wat moeten leraren toch blij zijn met kinderen zoals wij , 2g , je weet wel van die altijd vrolijke kinderen die altijd lachen ( soms te vaak ) en altijd entousiast zijn voor nieuwe dingen ( en dat alleen als het hun bevalt ) . Maar dat valt dus soms wel tegen dan zie je dus leraren helemaal overstuur van onze gezelligheid en dan denk ik toch bij bij me zelf , waar leidt dit allemaat toe jongens ? Hoe kan men nou zo leven ? en nog veel beter samengevat:

Waar zijn we nou helemaal mee bezig ( have a break, have a* piep* er wordt hier geen reclame gemaakt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) .

En dan die huiswerk die we moeten maken niet normaal ( nouja als je het maakt ) maar ok dat moet je er voor over hebben om in 2gymnasium ( dat hoor je heel deftig uit te spreken ) te mogen zitten .

Nou hoe onbegrijpelijk mensen ( leraren vooral ) kunnen zijn op school , het is inieder geval leuk op zo’n school ( ik weet het natuurlijk niet op alle scholen maar ik spreek uit eigen ervaring ) dat komt ook natuurlijk door je klas ( vooral ) maar ook je omgeving ( ik hoor wijs te doen want ik zit tenslotten op , ja dat ja ) en dus op school !!!!!!!

Nou dat was het dan mijn ontzettende wijze les ( voor de mensen die er ervaring mee hebben: is dit nou een beschouwende tekst of die een van die anderen ? ) .

Ik hoop je gauw nog eens te zien ( ik heb je eigenlijk nog nooit gezien maar ok ) en vaarwel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Groetjes Sarvi Sharifi

 

Copyright Sarvi Sharifi, 1999
Copyright Rob Everhardt, 1999